Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

ÜYELIK AIDATI

d46b718c1e76aa0e2046b1d1696ce6d7

Değerli Dernek Üyeleri,

Mayıs ayında dernek üyelerin yıllık üyelik aidatı olan 20.00 Euro yu dernek üyelerinin kont numaralarında çekmeyi düşünüyoruz.
Kurmeş Derneğine üyelik formunu doldurup, derneğe üye olanların sayısı 230 a yakındır.
Bunlardan 30 a yakın kişi kont numaralarını vermeyip, üyelik aidatlarını elden vermek istemişler. Şimdiye kadar yalnız 3 kişiden düzenli olarak üyelik aidatı elden alınmıştır.
200 ye yakın üyenin vermiş olduğu kont numaralarında yalnız 135 kişiden para çekilmektedir.
65 üyenin verdiği kont numarası doğru değil, ya kapatılmış veya kont ta 20 Euro çekilecek yeterli parası yoktur.
Bize verilen kont numarasında 20 € luk bir aidat çekmeye çalıştığımızda, şayet verilen kont yanlış veya kapatılmış sa, banka bizden 6 € ücret parasını kesmektedir.
Bu durum, son dernek yönetim kurulunda görüşüldü. Üyelerden şu ricadan bulunuldu.
1. Üyelik aidatları elden alınmayacaktır. Bu üyelerden ricamız, derneğe kont numaralarını vermeleri veya yakın bir üye arkadaşının kont numarasında üyelik aidatının kesilmesi konusunda dernek başkanlığına sözlü    veya yazılı olarak aşağıdaki telefon veya e.maile bir beyanda bulunmasıdır.
2. Üyelik formu dilekçesini doldururken, verdiği kont numarasında bir değişiklik olmuşsa, lütfen dernek başkanlığına aşağıdaki telefon veya e.maile yeni kont numarasını yazılı ve sözlü bildiride bulunsun.
3. Hiçbir gerekçe göstermeksizin, kont numaramda 20 € yıllık aidat çekmeyin diyebilecek üyelerde, aşağıdaki telefon veya e.mail adresine yazılı veya sözlü beyanda bulunması rica olunur. Lütfen yılda derneğe 20 € vermek istemeyen, derneği 6 € zarara sokmasın.
4. Almanya dışında yaşayan köylülerimiz, banka sisteminden yapılan yeni bir değişiklikle ( SEPA)
Derneğe üye olup, üyelik aidatları verilen kont numarasında çekme imkânı vardır. Dernek sitemizdeki üyelik formunu doldurulursa yeterlidir.
Değerli üyeler, dernek yıllık üyelik aidatı 20 € sembolik bir aidattır. Bu bir teberık tır.

Saygilarimizla
Mehmet Yılmaz- Dernek Başkanı, tel. 0178 2638661, e-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Polat Durmuş – Dernek Saymanı, tel.0160 7251403