Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

AYIP-Ali Ekber Aslaner

Diyarabakır -Silvandaki  13 Askerin ve 2 Gerillanın yanarak veya catışarak ölmelerinden sonra herkes birleşti.Kime karşı birleştiler Türkiyede insan olarak  kendi doğal   haklarıyla yaşamak isteyen masum Kûrt halkına karşı.
Şimdi gelelim  AYIP olana
Yûzyıllardır bizi inkar eden Türk devleti
Yüzyıllardır bize Işkence eden Tûrk devleti
Mağaralarda bizi zehirleyen Türk devleti
Köylerimizi yakanlar   Türk devleti
Petrol kuyularına bizi atan Tûrk devleti 
Ambargolarla bizi perişan eden Türk devleti
Dağlarda kimyasal silahlarla bizi imha eden Türk devleti
Ceylan' larımızı kuzuların yanında LAV silahlarıyla kûçücùk bedenini dağıtan ve ceset parcalarını
toplamaya müsade etmeyen Türk devleti
Ya 17 000 tane Faili mehulu kim yaptı ?
Size güzel devletimizin şanli geçmişinden kısa bir kesit sunmaya çalıştım.
Bu "düzgün " Sicile Ermeniler,Aleviler , Işcilere  ve diger azınlıklara yapılanları da eklersek Liste güzelliklerle uzadıkça uzar.
Bu kirli savaşta ölenlerin sayısı 50 bini geçti. Bugün iktidarların toz ve Buz  olduğu Tunus,Misir,Suriye,Bahreyn gibi ülkelerde toplam ölü sayısı 3 ile 4 bin arası.. 
Bu kirli devlet tûm bu yaptıklarından  -13 Askerin ölümunden - sonra 
"Artik bizde sefkat beklemesinler" diyecek kadar  utanmadan tehdit savuruyorlar. Osmanlıda oyun bitmez. 13 Askerin ölüm şekli daha net degil.Kendi askerlerini az katletmedi bu devlet.
Bırakın  bu numaraları.Kemal Kılıçdaroglu şehit olmadan değistirin bu kirli 12 Eylül artıgı Anayasanızı.. 
Türkiyede herkesin "benim Anayasam "diyecegi  bir Anayasa yapılsın bakalım ölümler olacakmı. Daha secimlerin ûzerinde bir Ay geçmedi.Biribirlerine siyaset literatürunde ender rastlanacak şekilde küfür  edenler sôz konusu "Kürt'ler" olunca hemen birleştiler.Hatta Kürt Kemal Kılıcdaroğlu hemen şehit olmaya hazır oldugunu beyan etti.Onada Zaten bu yakışır.
Yanına bari asil Türk kardeşlerini Kamer Genç ve Huseyin Aygün , AK partiden diger korucu- beyaz  Türk milletvekili almayı unutmasın.Şehitler kervanına birlikte katılırlar.O zaman Türkiye nin bûtûn sorunları - başta- demokrasi olmak uzere.
çözülür ve bizde kardeş kardeş yaşar gideriz.
Üç kuruşa beş Kôfte yok ! İstesekte ayrı yaşamanın koşullarının olmadıgını biliyoruz.
Oturun adam gibi yapın bu yeni Anayasayı.Başbakanın balkon konuşmasında söz verdigi ve namus borcu kabul ettigi yeni Ve modern bir Anayasa çok şeyi haleder ve ne Mehmet'ler  nede Mazlum'lar ölür.
Başbakan Arap dünyasındaki gelişmelerle ilgili akıl hocalığı yapacağına kendi ülkesinin sorunlarını çözmek için irade ortaya koyar.
Kısaca bu işin çözümü için taraflar bellidir.Sorun Demokrasi , bunun çareside insanların başı ve kıçı ile ilgilenmeden adam gibi modern ve demokratik bir Anayasadır.
Osmanlıda artık oyun bitmelidir ve bitecektir.
Duisburg, 27.07.2011

Ali Ekber Aslaner